Contactformulier

Met het contactformulier op medicnatur.eu kunt u gemakkelijk en snel contact opnemen met ons team. Vul uw naam, e-mailadres en de inhoud van uw bericht in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wij danken u voor het gebruik van onze website en kijken ernaar uit van u te horen.

2 + 9 =

Medicnatur.eu is een portaal gewijd aan een gezonde levensstijl en presenteert beschrijvingen van producten op basis van informatie van fabrikanten, distributeurs en informatie geplaatst op verschillende websites.
De informatie op het portaal kan niet worden gebruikt voor diagnostische doeleinden. De informatie op het portaal over ziekten en hun behandeling is geen vervanging voor medisch advies. Raadpleeg uw arts of specialist voor een diagnose. Een voedingssupplement is een voedingsmiddel dat bedoeld is als aanvulling op de voeding. Het heeft geen medicinale eigenschappen.
Het portaal medicnatur.eu is geen verkoper van producten. De links in de beschrijvingen verwijzen rechtstreeks naar de website van de fabrikant, de officiële distributeur die de aankoop van het product uit een legale bron mogelijk maakt.